דג ותוספת ירוקה

דג ותוספת ירוקה

המצרכים

  • 4 נתחי פילה דג בס/לברק/דניס/מוסר טריים
  • מלח הימלאיה
  • 2 כפות גפרורי שקדים
  • לימון
  • רגש ואהבה

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 220 מעלות.

מרפדים תבנית בנייר אפיר ומזליפים מעט שמן זית ומניחים את הדגים כשהם מונחים על העור.
מוסיפים מעט מלח ומפזרים את השקדים.

אופים כ-15 דקות עד שבשר הדג הופך לבן ולא יותר מזה.

מגישים עם פרוסת לימון ומעט מיץ לימון.

והתוספת??

הכי מהר והכי קל זה לשלוף מהפריזר שקית של שעועית ירוקה מוקפאת. כל מה שצריך זה לשים אותה בסיר עם מעט מלח פלפל וכף שמן זית לערבב ולכסות.

אפשרויות נוספות:

לטגן רצועות בצל על שמן זית ולהוסיף קוביות זוקיני, תרד קצוץ, שעועית ירוקה, קופסת נבטי חמניות, במיה שבושלה מראש במים ולתבל במלח ופלפל.. כל הרכיבים או חלקם. הכל הולך, הכל טעים!

אם אתם שואלים אותי – זו הארוחה שהיא הכי הכי RESPECT YOUR BODY   גם טעימה, גם מזינה וגם קלה ומהירה להכנה.

אני מזמינה גם אותך לצאת איתי לתהליך מעצים שיעזור לך להגשים את המטרה של ירידה במשקל ואימוץ אורח חיים בריא, לתמיד!

השאירו פרטים ואני אחזור אליכם במהרה

  • 054-7481633
  • respect.ymb@gmail.com