מבחן הקולה

דמיינו את הסיטואציה הבאה:

 

מלצר בבית קפה ניגש לשולחן בו יושבים שני גברים. האחד חטוב והשני שמן.

על המגש מונחות לו 2 כוסות, האחת עם קולה והשנייה עם קולה זירו.

המלצר לא יודע מי הזמין מה ועליו לנחש. למי המלצר יגיש את הקולה ולמי את הזירו?

אני מהמרת (וממש לא לוקחת סיכון) על כך שהתשובה שלכם היא משהו כמו "ברור שלגבר השמן המלצר יגיש את הקולה זירו".

 

ואיך זה הגיוני?

ידוע שבקולה יש סוכר וקלוריות מרובות בעוד שההבטחה היא שבזירו יש זירו קלוריות.

אז מה עומד מאחורי מבחן הקולה?

 

  • הקולה על סוגיו השונים הוא משקה ממכר.
  • אנשים שונים זה מזה בנטייה להתמכרויות בכלל ולאוכל בפרט.
  • יש מי שיכול לשתות קולה מדי פעם בבית קפה ויש מי שישתה כל יום וכל היום. בדיוק כמו שיש מי שיכול לאכול חתיכה קטנה של עוגה ולהישאר רגוע ויש מי שיירגע רק כשהעוגה תגמר בתבנית.
  • מי שמכורים לאוכל לא בוחרים מה וכמה לאכול – האוכל בוחר אותם (בין אם הם מודעים לכך ובין אם לא)
  • ההבנה שאנחנו בעודף משקל בגלל שאנחנו מכורים לאוכל משמעותית לדרך שבה נבחר להתמודד איתו.
  • יש דרך לעשות שינוי אמיתי באורח החיים, להתגבר על הנטייה הזו ולרדת במשקל בלי מלחמות.

 

סדנת RESPECT YOUR BODY  היא סדנא אימונית בת 8 מפגשים בה אני מובילה יד ביד את מי שבוחרים להגיע למקום שבו האוכל כבר לא ינהל אותם. למקום שבו הם יהיו לגמרי בשליטה בלי שום צורך לגייס כוח רצון או להילחם בעצמם.

אני מזמינה גם אותך לצאת איתי לתהליך מעצים שיעזור לך להגשים את המטרה של ירידה במשקל ואימוץ אורח חיים בריא, לתמיד!

השאירו פרטים ואחזור אליכם במהרה

  • 054-7481633
  • respect.ymb@gmail.com