פשטידת ברוקולי

ברוקולי

פשטידת ברוקולי מתאימה לארוחת חלבונים חלבית. כמה שהיא פשוטה וקלה להכנה  ככה היא טעימה. מחזיקה במקרר (אם לא מחסלים אותה קודם) עד שלושה ימים ואז כל מה שנדרש הוא חימום מהיר במיקרו.

ולא… לא צריך תחליף לקמח. זה מושלם כמו שזה- מבטיחה!

פשטידת ברוקולי

המצרכים

  • שקית ברוקולי מוקפא
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות
  • גביע יוגורט
  • גביע קוטג'
  • 3 ביצים (טרופות)
  • כף שמן זית
  • מלח הימלאיה, פלפל
  • אפשר לגוון ולהוסיף עשבי תיבול לפי הטעם

אופן ההכנה

הזהיבו את הבצל במחבת על שמן זית. הוסיפו לקערה את כל המרכיבים וערבבו.

חממו תנור לחום בינוני. העבירו את הבלילה לתבנית משומנת במעט שמן זית ואפו עד להזהבה.

גיוונים:

אפשר לשים בתבנית שקעים ולהכין פשטידות אישיות.

אפשר להחליף את הברוקולי לתרד/ כרובית/פטריות או לא להחליף אלא להוסיף…

אני מזמינה גם אותך לצאת איתי לתהליך מעצים שיעזור לך להגשים את המטרה של ירידה במשקל ואימוץ אורח חיים בריא, לתמיד!

השאירו פרטים ואני אחזור אליכם במהרה

  • 054-7481633
  • respect.ymb@gmail.com